Stage | VBdesign - Bouwgroep Symons

Stage | VBdesign | Wordpress | Bouwgroep Symons
Gepost op
vrijdag 27 april 2018 om 09:48
Gepost door
admin@nimor

Dit was een project voor de klant, Bouwgroep Symons.

Hierbij ook meteen mijn eerste Wordpress project, ever! Dat was toch een kleine uitdaging op sommige vlakken.

De opdracht was volgende:

Dit project is overgenomen door Bert Vanhees, de uitwerking van deze website was aanvankelijk een echte knoeiboel en niet eens volledig afgewerkt door de vorige designer... Tot aan de code toe. Op vraag van de klant werd deze website door Bert dus volledig onder de loep genomen en aangepast met propere code waar nodig. Ook qua styling en inhoud is dit verder afgewerkt.

Meer info

Om te beginnen werd er een plugin (hetzelfde als modules in Drupal) geïnstalleerd genaamd 'Custom Post Type' en via deze plugin werd er dan een post type aangemaakt voor het tonen van realisaties. Realisaties zullen dienen als een soort van portfolio over alle gerealiseerde projecten door het bedrijf. Voor dit project kwam er ook wel veel debuggen aan te pas, dit was dan ook meteen een heel leerproces aangezien ik nooit eerder met Wordpress had gewerkt.

 

Zodra deze post type was uitgewerkt met alle nodige velden zoals titel, inhoud en een gallerij, dit om voorbeelden van het project te tonen, ben ik gestart met het toevoegen van 'test' realisaties om te zien hoe deze werden weergegeven. Nadien werkt er dan ook de juiste opmaak aan gegeven om deze op een iest stijlvollere manier weer te geven.

Extra Beeldmateriaal